Wii U na tržištu 2012.

Bez autora
Dec 25 2011

Nova verzija Nintendo konzole Wii U trebalo bi da se pojavi na tržištu do kraja 2012. godine. Nintendo planira da novu konzolu predstavi na Sajmu video igrica E3 koji će biti održna od 5. do 7. jun 2012.godine u Los Anđelesu. Pre toga, konzola Wii U biće prikazana "iza zatvorenih vrata", dakle za novinare i uži krug ljudi, na Sajmu elektronike za široku potrošnju CES 2012 koji će biti organizovan od 10. do 13. januara u Las Vegasu. Wii U ima kontroler nalik na tablet, sa ekranom osetljivim na dodir. Kontroler će, osim za igru, moći da se koristi i kao TV, ali i za video pozive, a kvalitet snimaka biće moguć u visokoj rezoluciji, a imaće integrisane i senzore pokreta, žiroskop i brzinomer.

Wii U na tržištu 2012.Nova verzija Nintendo konzole Wii U trebalo bi da se pojavi na tržištu do kraja 2012. godine.

Nintendo planira da novu konzolu predstavi na Sajmu video igrica E3 koji će biti održna od 5. do 7. jun 2012.godine u Los Anđelesu.

Pre toga, konzola Wii U biće prikazana "iza zatvorenih vrata", dakle za novinare i uži krug ljudi, na Sajmu elektronike za široku potrošnju CES 2012 koji će biti organizovan od 10. do 13. januara u Las Vegasu.

Wii U ima kontroler nalik na tablet, sa ekranom osetljivim na dodir. Kontroler će, osim za igru, moći da se koristi i kao TV, ali i za video pozive, a kvalitet snimaka biće moguć u visokoj rezoluciji, a imaće integrisane i senzore pokreta, žiroskop i brzinomer.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik